m:tel sponzor i Fudbalskog saveza RS!

Kompanija m:tel nastavlja sa sponzorskom podrškom fudbalu! 6. avgusta ove godine m:tel je potpisao i ugovor sa Fudbalskim savezom Republike Srpske.

Sponzorski ugovor koji je kompanija m:tel potpisala sa Fudbalskim savezom RS, predstavlja snažnu podršku ovom sportu, ali šalje i jasnu poruku da u ovoj kompaniji imaju prijatelja kako sportisti i sportski klubovi, tako i ljubitelji ’najvažnije sporedne stvari na svijetu’.

Potpisani ugovor se odnosi na sponzorstvo Prve lige Republike Srpske, kao i na prava prenosa za emitovanje utakmica koje se igraju u okviru ove lige, što će omogućiti svim gledaocima u BiH praćenje ovih utakmica putem TV prenosa. Važno je istaći da ljubitelji i poštovaoci ovog sporta do sada nisu imali tu mogućnost, te ovo sponzorstvo ima veliki značaj kako za razvoj sporta, za klubove, ali i za svakog igrača ponaosob.

Kompanija m:tel i Arena sport gledaocima omogućuju praćenje ekskluzivnih sportskih sadržaja u BiH, što će u narednom periodu biti dodatno obogaćeno i utakmicama Prve lige Republike Srpske.

Svakako, ne treba zaboraviti da u godini obilježenoj pandemijom virusa korona i okolnostima koje nalažu dodatnu brigu o zdravstvenoj bezbjednosti, kompanija m:tel upravo ovim i sličnim podrškama, između ostalog, nastoji da omogući praćenje što više sportskih sadržaja putem TV ekrana, kao još jedan oblik podrške odgovornom odnosu prema sebi i drugima.

Ostanite odgovorni i uz pomoć prijatelja pratite sportske sadržaje putem TV ekrana, sada i utakmice m:tel Prve lige Republike Srpske!