Link Group

Client: Link Group

Category: Kampanja

Date: June 2020

ITAcademy za svoj rođendan spremila je poklon za vas. Popust od čak 40% na cijenu upisa + BONUS paket za besplatno doživotno školovanje za sve koji se prijave od 03. do 07. juna.

Ne propustite priliku!

City light Nova Oprema

Kvalitetno obrazovanje je ključ napretka i uspeha.

Savremena edukacija

Revolucija u obrazovanju - učenje na daljinu

Internacionalne saradnje

Zašto je učenje na daljinu pravi izbor za Vas?

Jedan od najvećih iskoraka u evoluciji klasičnog nastavno-obrazovnog procesa predstavlja učenje na daljinu, odnosno učenje putem interneta. Praksa u svetskim obrazovnim institucijama dokazuje da je pedagoško-didaktički značaj učenja na daljinu izuzetno veliki, pogotovo za one koji se, zbog obaveza, ne mogu potpuno posvetiti klasičnom načinu školovanja, kakav je uobičajen na našim prostorima.

S obzirom na stručnu usmerenost naših obrazovnih institucija, osećamo posebnu odgovornost da podignemo svest o prednostima koje ovakav vid učenja pruža.

Zahvaljujući intenzivnom razvoju informacionih tehnologija, nastava ima mnogo prostora da postaje sve modernija i inspirativnija, svestranija, kvalitetnija i interaktivnija u odnosu na tradicionalni model. Oslobođena je prostorno-vremenskih ograničenja, što znači da naši učenici, studenti i polaznici u svakom trenutku i na svakom mestu mogu pristupiti informacijama, što im automatski ostavlja više vremena za samostalan rad i razmenu mišljenja sa profesorima.

Bez obzira da li je učenje putem interneta zastupljeno tokom celog školovanja ili predstavlja dopunu tradicionalnom načinu učenja (na primer, u srednjoj školi), učenje na daljinu daje odlične rezultate.

bilbord nova oprema