NOVA OPREMA

O NAMA

NOVA OPREMA d.o.o. Banja Luka

Prisutni smo od 2002 godine na polju pružanja usluga outdoor, odnosno vanjskog oglašavanja (bilbordi / jumbo plakati). Za to vrijeme uspjeli smo izgraditi mrežu oglasnih površina na izuzetno atraktivnim lokacijama na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine i omogućiti svim zainteresovanim klijentima da dopru do ciljne populacije koja je u pokretu, tj. do grupe konzumenata svojih proizvoda i usluga.

Pored klasičnih bilbord/jumbo-plakat formata za oglašavanje (4x3m i 5.04×2.38m), u ponudi imamo zavidan broj i drugih medija kao što su: Citylight, Roto-pano (prizma), Bigboard, Wallscape, Banderole, Indoor plakati (saloni ljepote, marketi, dječije igraonice…), mobilno (pokretno) oglašavanje, itd. Broj oglasnih površina u ponudi je u konstantnom porastu, kao i uvođenje inovacija na polju oglašavanja.

Pored usluga iznajmljivanja oglasnih površina, imamo zaokružen kompletan proizvodni i uslužni proces koji je u vezi sa vanjskim oglašavanjem – proizvodnja i montaža reklamnih površina, media-planiranje, zakup medija, grafički dizajn, štampa visokog kvaliteta različitih formata na različitim materijalima, distribucija, itd.

0
LOKACIJE
0
Zadovoljni klijenti
0
Kampanje

Naše prednosti

Posvećenost

Maksimalna posvećenost koju pružamo svakom klijentu, rezultuje uspješnim kampanjama i zadovoljnim klijentima već dugi niz godina.

Iskustvo

Iskustvo koje imamo u media-planiranju i oblasti vanjskog oglašavanja, nesebično djelimo sa našim klijentima kako bismo zajedno postigli što bolje rezultate u svakoj kampanji.

Kvalitet usluge

Kvalitet usluge koju pružamo i ekspeditivnost u obavljanju poslova zasigurno garantujemo zahvaljujući timskom radu koji smo godinama gradili.

Komentari naših saradnika